קונספט ייחודי לפיו אתם בוחרים את הנתח אותו אתם רוצים, הוא מגש לכם להכנה על גבי אבן וולקנית המחוממת מראש לטמפרטורה של כ-400 מעלות צלזיוס. אתם בוחרים את מידת העשייה והצורה בעזרתם של הסו-שפים במקום.
מתוך ההמלצה של שי מדלסי בקבוצת הפייסבוק "למקום קוראים Hot stone והקונספט של המקום זה שהבשרים מגיעים על אבן לוהטת והבשר מונח מעל ואתם בוחרים את רמת העשייה הרצויה תוך כדי האכילה. התחלנו במנות ראשונות של קרפצ׳יו מעולה! ומרק פטריות באמת טעים, עם הרגשה של פטריות בכל כף. לעיקרית אשתי הזמינה המבורגר שהיה טעים מאוד, ואני הזמנתי סטייק Grey Cattle Tenderloin שהיה נדיר!!!
אכלתי לא מעט סטייקים בחיי, אבל זה היה הסטייק הכי טוב שאכלתי בחיי.
שווה כל ביס! לקינוח הזמנו עוגת גבינה עם קרמל, שהייתה סיום מצוין לארוחה מעולה. בנוסף לכל האוכל הזמנו גם שתייה קלה, ו 2 כוסות וויסקי. סך כל הארוחה יצא לנו 280₪ כולל שירות. מומלץ בחום רב!"
שימו לב! יש סניף נוסף ברחוב ואצי אוצה, אבל הוא פחות מוצלח.
אימייל: hotstonebudapest@gmail.com
כתובת: Budapest, Október 6. u. 7, 1051