אין טעם להכביר במילים על האוכל ההונגרי, הוא פשוט, כבד, מנחם וטעים.
בודפשט של היום לעומת זאת, כמו כל עיר מערבית מתוירת, מלאה במסעדות המגישות מאכלים מכל העולם, קשה יותר ויותר למצוא את המטבח ההונגרי המקורי מלא הטעמים.
למרות זאת נותרו עדיין כמה פינות חמד עם מפות משובצות על השולחנות שאני נוהג לפקוד, במיוחד בימי חורף קרים.
אני שמח לשתף אתכם בכמה מפינות החמד הללו ברחבי בודפשט, ברובן מי שיגיש לכם את האוכל יהיה גם הבעלים והטבח כבר עשרות שנים, לא יהיו לו כוכבי מישלן או המלצות באתרים גדולים, אבל יהיה לו אוכל טעים מאוד להציע לכם. את המסעדות האלו ואת האוכל הזה אתם תזכרו לאורך זמן, מבטיח.
תהנו ואל תשכחו לשתף.