סגור זמנית עד להודעה חדשה
תפריט מסעדת באבל נכתב על ידי השף הראשי אישטוון וורש, האוכל במסעדה הינו בהשראת זכרונותיו של השף מימי ילדותו בכפר קטן בטרנסילבניה. בהתאם לכך מתמקדת המסעדה במרכיבים טריים המסופקים על ידי חוואים מקומיים ואזוריים. תפריט היין לעומת זאת כולל מבחר ייחודי של יותר מ -200 יינות שנבחרו בקפידה מאגן הקרפטים על ידי מנהל המסעדה פטר בלזובסקי. רוב היינות שתטעמו במסעדה, שייכים למהדורות מוגבלות שפריטים מהן תמצאו רק במסעדת באבל.
שף
István Veres
István Veres
כוכבי מישלן
★
★